Demonstration i Korsør blev ikke til noget

« af 19 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En gruppe højreekstremister under navnet Borgerværnet, havde meddelt på Facebook at de ville samle 100 – 200 mennesker, til en demonstration på Motalavej i Korsør. Demonstrationen blev dog ikke til meget, da kun ca. 25 mennesker var mødt op på Korsør station, mens næsten flere betjente ventede dem på Motalavej. Demonstrationen som en af arrangørene, André Danner udtalete overfor TV2-Øst, at der var tale om en voldelig demonstration. Det hele blev aflyst, men enkelte forsøgte dog at fortsætte mod Motalavej, men blev hurtigt sendt retur mod stationen af en masse politifolk. En enkelt person, nemlig arrangøren André Danner blev anholdt for ikke at følge politiets anvisninger.

Beboerne på Motalavej tog det dagen igennem stille og roligt, og fædregruppen var også ude for at holde ro og orden. Da det hele var slut, og de sidste demonstranter var taget af sted igen, var der fællesskab og gratis uddeling af durum ruller til alle fra Motalavej.

Politiet forsatte aftenen igennem deres patruljering i kvarteret for at sikre, at der ikke skulle dukke nogen op og lave ballade. Også fædregruppen fra Motalavej, kørte rundt aftenen igennem i biler for også at sikre, at ingen af de unge fra området skulle finde på at lave ballade. Se videoen fra episoden i klippet her under.Denne artikel er set10529gange.