Dement kvinde fundet efter større eftersøgning i Holbæk

Fotograf. Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk
« af 5 »

Holbæk: Klokken 20.43 torsdag aften modtog politiet en anmodning om eftersøgning af en 83-årige dement kvinde, der var gået fra Stenhus Plejehotel på Stenhusvej i Holbæk.

Da kvinden ved 23.30 tiden endnu ikke var dukket op, valgte Midt- og Vestsjællands Politi at efterlyse kvinde på de sociale medier.

 

Da kvinden muligvis var set omkring Konsul Beers Allé, valgte man i første omgang at koncentrere eftersøgningen til dette område, samt Knudskoven, Holbæk Megacenter, Stenhus Gymnasium, samt Kalundborgvej.

Omkring midnat var der indsat 4 hundepatruljer i eftersøgningsarbejdet og kvinden havde på dette tidspunkt været væk i omkring 5 timer, og da temperaturen samtidig var faldet til omkring frysepunktet, valgte man at rekvirere en redningshelikopter fra Karup, der bla. er udstyret med varmesøgende kamera.
Klokken 03.30 var Kvinden stadig ikke fundet og helikopteren havde på dette tidspunkt gennemsøgt en stor del af Holbæk, men uheldigvis uden resultat.

Klokken 07.34 så et vidne kvinden i nærheden af et busstoppested på Stillidsvej/Kalundborg, hvor kvinden var ude at gå tur med sin hund.

Hun ringede straks 112 og politi og ambulance kom til stedet, hvor den 83-årige blev bragt til sygehuset, men hun var meget kold som følge af opholdet ude i de mange timer, det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet takker borgerne for hjælpen med eftersøgningen.

/112news/
Denne artikel er set7580gange.