Branden i logen Serapions-Ordenen Opus i Korsør var påsat

« af 102 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Politiets teknikkere har idag undersøgt brandtomten på Møllevangen i Korsør, for at fastslå årsagen til den voldsomme brand, der hærgede bygningen natten til 2. påskedag. Politiets teknikkere har i den forbindelse vurderet at branden efter al sandsynlighed er påsat og politiet søger derfor nu vidner i sagen.

Politiet har allerede talt med vidner, som oplyser at der på brand natten kl. ca. 00.28 bliver bemærket en rød bil på Dyrehegnet ved Møllevangen.

På samme tidspunkt gik en yngre kvinde med langt mørkt hår på Dyrehegnet ved Møllevangen. Kvinden blev muligvis samlet op af føreren af den ovennævnte røde bil.

kl. 00.33 bemærkede et vidne en mand, der cyklede ad Møllevangen og videre ad Dyrehegnet mod nord. Cyklisten beskrives som mand, 40-45 år, kraftig af bygning, brunt kort hår, iført mørkt tøj.

Politiet vil meget gerne i kontakt med ovenfor nævnte personer, da de kan have vigtige oplysninger i sagen, oplyser politiet idag i en pressemeddelelse. Skulle du være en af de nævnte personer eller mener du at have oplysninger der kan føre til en opklaring af sagen, så kan politiet kontaktes på tlf. 114.

Denne artikel er set19554gange.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *