Brand i Næstved var påsat: Politiet søger vidner!!!

Privat foto. Bettina Vallentin.

Privat foto. Bettina Vallentin.

Af. Lasse Antonsen.

Næstved: Ved 16 tiden tirsdag den 30. juni 2015 måtte politi og brandvæsen rykke ud til en voldsom brand i en erhvervsejendom på Mosevej 12 F i Næstved. Ejendommen som blev brugt som lagerhotel, var fuldstændig overtændt ved brandvæsenets ankomst til adressen, og det tog brandvæsnet mange timer at få bugt med flammerne.

LÆS OGSÅ: Voldsom brand hærger lagerhotel i Næstved

Ejendommen fik store skader under branden, hvor hele bygningskonstruktionen brød sammen, og alt inventar og opmagasinerede ting udbrændte totalt.

LÆS OGSÅ: Brand i tækkerør i Næstved – Politiet søger vidner

Politiets teknikere har nu foretaget de brandtekniske undersøgelser på stedet, hvilket med tydelighed viser at branden var påsat. Undersøgelserne har vist, at branden er startet i et lagerrum ved anvendelse af brandbare væsker.

LÆS OGSÅ: Ukrudsbrænder startede voldsom brand i Sorø.

Politiet efterlyser derfor vidner, der måtte have passeret området ved Mosevej, og som har bemærket mistænkelige personer i tidsrummet tirsdag den 30. juni 2015 klokken 15.45-16.15, skriver Sydsjælland og Lolland Falsters Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Endnu en mulig påsat brand i en industribygning på Møllevangen i Korsør

Skulle du have set noget i pågældende tidsrum, eller har du andre informationer i sagen, så hører politiet gerne fra dig på tlf. 114.

Du kan se en kort video fra branden her.Denne artikel er set4858gange.