Borgere og borgmester ryddede op på Motalavej efter nytåret

Korsør: Omkring 60 børn og voksne trodsede søndag den bidende vinterkulde og mødte op på Motalavej i Korsør, hvor den stod på oprydning i kvarteret efter nytårsaften.

Det er “Basen” som hører under det kommunale “Projekt Motalavej og Ringparken” som havde arrangeret oprydningsdagen, hvor også både Borgmester Stén Knuth (V) og formand for Bolig Korsør Ebbe Jens Ahlgren deltog i oprydningen.

– Jeg syntes det er rigtig godt man kan holde en fest, men at man så tager ansvar for sit eget kvarter og kan rydde op bagefter, det er jeg stor respekt for, sagde borgmester Sten Knuth til 112news.dk.
Efter indsamlingen af affald var Fædregruppen i Køkkenet i Kvarterhuset, hvor der blev langet hjemmelavet Dürümruller over disken, til alle dem som var mødt op i kulden, for at deltage i arrangementet, der handler om, at få de unge til at tage ansvar og ejerskab for deres kvarter.

– Efter en vellykket juleaften og nytårsaften i vores boligområde, er det her prikken over i’et, at de unge igen viser at Motalavej er langt bedre end sit rygte, siger Khalil Hussein, daglig leder af Basen på Motalavej til 112news og fortsætter…

– Vi anser det som en del af vores pædagogiske opgave, at Basen laver arrangementer hvor børn og unge tager ansvar og ejerskab for deres område. Så når der er holdt en fest, så må vi alle være med til at rydde op igen, og samtidig er vi rigtig glade for at se, at så mange trodsede kulden og deltog, slutter han.

/112news/

Se alle billederne fra dagen i galleriet herunder.

« af 52 »