Børn forbrændt under udflugt med Slagelse Naturskole

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Torsdag formiddag blev 4 børn forbrændt under en udflugt med en Slagelse Naturskole ved Musholm Feriecenter i Korsør.

Ulykken skete da en 35-årig kvindelig underviser fra Slagelse Naturskole på Musholm Feriecenter skulle antænde en rygeovn. Det lykkedes imidlertid ikke i første omgang, og hun forsøgte derfor igen ved at hælde mere sprit på, hvilket udløste en mindre eksplosion, hvorved fire af de børn, som stod nærmest rygeovnen, fik forbrændinger.

Tre af børnene måtte efterfølgende køres med ambulance til skadestuen på Slagelse Sygehus for at blive behandlet for 1. og 2. gradsforbrændinger. Alle børnene, der er mellem fire og ti år, blev udskrevet senere på dagen.

Efter ulykken blev en krise psykolog fra Slagelse Kommune tilkaldt, for at snakke med børnene og deres forældre.

En dybt rystet og frustreret mor, skriver ovenpå episoden på Facebook.

– Jeg blev meget nervøs da dagplejen ringede til mig, for det plejer hun aldrig at gøre, hvor hun fortalte, at min datter havde været ude for en ulykke. Jeg forstår ikke hvordan det kan ske, og min datter snakker meget om, at børnene brænder, så det er tydeligt at mærke, hvor meget episoden har berørt hende.

Den kvindelige underviser står nu til en bøde straf for overtrædelse af beredskabsloven, ved uforsigtig omgang med ild, skriver sn.dkDenne artikel er set3623gange.