Billist bragede ind i Storebæltforbindelsens betalingsanlæg

« af 5 »

Korsør: Lørdag morgen kom en bil med 6 personer kørende med alt for højt fart og drønede lige ind i betalingshuset ved Storebæltsforbindelsens betalingsanlæg i Halsskov i retning mod Fyn.




Ulykken skete da bilen skulle gennem betalingsanlægget, men føreren mistede altså kontrollen over bilen i for høj fart hvilket resulterede i, at bilen ramte betalingshuset og at tre personer måtte køres på sygehuset for behandling, men umiddelbart er ingen af dem kommet alvorligt tilskade.

– Tre personer – deriblandt bilens fører- blev kørt med ambulance til sygehuset efter episoden. Heldigvis er første melding fra sygehuset, at der ikke er tale om alvorlig personskade hos nogen af de tre, siger vagtchef Jesper Lovmand til TV-ØST.




Politiet valgte at beslaglægge den forulykke bil, da føreren ikke hade et gyldigt kørekort, ligesom politiet også mistænker at føreren var påvirket af euforiserende stoffer, så politiet har derfor bedt sygehuset om at tage en blodprøve på manden, som så skal afklare om han var påvirket eller ej.

3 båse blev lukket af i nogle timer så redningsmandskabet kunne arbejde i fred på stedet, men da ulykken skete så tidligt om morgen, gav det dog ikke anledning til kødannelse som følge af ulykken og lukningen af båsene.

/112news/




Denne artikel er set9078gange.