Basen fejrer to nye danmarksmestre fra Korsør Bokseklub

Basen fejrer to nye danmarksmestre fra Korsør Bokseklub

De to nye danmarksmestre Ahmad C. El Ahmad og Emil Lindebjerg Kot sammen med Slagelse Kommunes borgmester Sten Knuth.
De to nye danmarksmestre Ahmad C. El Ahmad og Emil Lindebjerg Kot sammen med Slagelse Kommunes borgmester Sten Knuth.

Korsør: For mange mennesker bliver Motalavej kvarteret i Korsør betegnet som en ghetto, fyldt med ballade og kriminalitet. Men området har dog langt mere end dette at byde på, som da Basen lørdag kunne fejre to nye danmarksmestre i boksning.

Lørdag blev to lokale rollemodeller fejret i Basen på Motalavej, da Korsør Bokseklub og Basen hyldede Ahmad C. El Ahmad og Emil Lindebjerg Kot, som begge er nykårede Danmarksmestre i henholdsvis Letvægt og Mellemvægt i boksning.

De to unge mænd mødte op med deres familier og blev fejret af hele kvarteret, Bokseklubben og ikke mindst borgmester Stén Knuth som lagde vejen forbi fejringen af de unge.

Borgmesteren nød i fulde drag, at hylde de unge sammen med deres familier, bokserne fra Korsør og medarbejderne fra Basen.

Stén Knuth holdt en tale til de to danmarksmestre, som både rummede en tak og respekt for flotte resultat, som også er god omtale for en sportsprofileret kommune og en hel del humor også.

Borgmester Stén Knuth er jo selv en aktiv sportsmand og har tidligere slået sine folder på højt niveau i Tai Kwondo, så snakken faldt også på om hvem der ville vinde en kamp i ringen? Tai Kwondo kæmperen eller bokseren? Her havde han vist flertallet imod sig.

Bokseklubben har gennem tiden skabt mange gode resultater og Motalavejs unge har naturligvis også sat sit præg på klubbens medaljehøst igennem tiden.

Mark Hulstrøm kunne stolt berette om flere gode kæmpere fra området og glædede sig til endnu flere unge medlemmer. ”I er velkomne i vores bokseklub og vi er glade for samarbejdet med bl.a. Basen”. Mark Hulstrøm kunne også berette om klubbens store ønske om et lokalt stævne, som de meget gerne vil afvikle her i Korsør Kulturhus.

Khalil Hussein som er souschef i Gadeplan og daglig leder af Basen er en af de mange ildsjæle, som står bag dagens arrangement.

– Basen vil altid være med til at hylde de gode rollemodeller. Vi har fokus på at skabe en god platform for de unge og deres familier. Vi står klar til at rumme og favne alle, både Danmarksmestrene og dem som skal have et ekstra skub før de finder deres indre mester, siger Khalil Hussein.

Og så blev der ellers indtaget kaffe, sodavand og massevis af lækre kager og snakken gik lystigt mellem de fyldte borde.

Husk du altid kan følge Basen og deres arbejde på deres Facebook gruppe “Basen”, hvor du også kan finde flere billeder fra fejringen af de unge lokale talenter.

/112news/

Denne artikel er set6768gange.