Arrangører aflyser biludstilling efter masseslagsmål i Korsør

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Arrangørerne EUE ApS og Slagelse Erhvervscenter af biludstillingen MOVE GREEN, som skulle have været afholdt ved Hotel Comwell Grand Park på Ørnumvej i Korsør på søndag, har valgt, at aflyse arrangementet efter masseslagsmålet ved Motalavej tirsdag aften.

Arrangørerne havde ellers set frem til en hyggelig udstilling for hele familien, hvor fokus var energivenlige biler.

På Facebook skriver arrangørerne:

Kære deltagere

I lyset af de seneste dages uro i området omkring Motalavej, aflyses den planlagte biludstilling MOVE GREEN.

– Vi havde håbet på en hyggelig og god dag med fokus på “kør grønt” tanken, men vi bliver desværre nødt til at aflyse. De bilimportører der havde købt stande og stillet biler til rådighed for udstillingen, har meddelt mig, at de ikke ønsker at stille op.
Bilimportørerne har af hensyn til både deres personale og materiellet, valgt at droppe udstillingen, siger David Drachmann-Sunne fra EUE, Energy Universe Europe ApS, på vegne af arrangørerne.

Årsagen er de uroligheder, der har været på Motalavej i den forgangne uge og stadig ulmer.
Comwell Korsør ligger kun et par hundrede meter fra Motalavej.
Vestsjællands politi har over for arrangørerne bekræftet, at der vil være et massivt politiopbud til stede i området den kommende weekend grundet den sidste tids uroligheder.

EUE understreger, at det er med stor beklagelse, specielt overfor de borgere, der havde set frem til at kigge bilverdenens first movers over skuldrene og granske de teknologiske fremskridt ved selvsyn, at udstillingen aflyses. Arrangørerne, EUE ApS og Slagelse Erhvervscenter, vil derfor arbejde på at arrangementet kan afholdes i foråret 2016 i stedet.

Slagsmålet fandt sted ved Motalavej tirsdag aften, hvor op imod 100 mennesker var involveret i masseslagsmålet. I alt 5 personer blev anholdt under slagsmålet, men alle blev løsladt igen omkring midnat.Denne artikel er set5716gange.