Anholdelses aktion på Comwell i Korsør

« af 17 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Voldsomt så det ud mandag aften, da politiet mødte talstærkt op på Hotel Comwell på Ørnumvej i Korsør. Der var tale om en anholdelses aktion, bestilt af Vestegnens Politi, hvor en 33 årig gerningsmand til et groft overfald og knivstikkeri tidligere på aftenen skulle anholdes.

LÆS OGSÅ: 19 årig viftede med kniv på Hotel Regina i Slagelse.

Knivstikkeriet fandt sted på en parkeringsplads på Taastrupgaardsvej i Taastrup, hvor offeret, en 44-årig socialmedarbejder, befandt sig i sin bil. Her fik han angiveligt presset en kniv mod halsen og efterfølgende blev han snittet i fingrene på den ene hånd, skriver tveast.dk.

LÆS OGSÅ: Familie opgør endte i knivstik i Korsør

Politiet havde sent mandag aften, fået et tip om at gerningsmanden skulle have indfundet sig på hotellet i Korsør, og politiet tog ingen chancer og mødte derfor talstærkt op ved hotellet, ligesom en tilkaldt ambulance holdte standby i nærheden.

LÆS OGSÅ: Kvinde overfaldet med kniv i Korsør

– Aktionen forløb stille og roligt efter planen, og vi har nu anholdt gerningsmanden. Vi har været massivt tilstede, også fordi manden betegnes som farlig, ligesom vi ikke var sikre på om han var i besiddelse af stik eller skydevåben. De øvrige gæster på hotellet, var under aktionen blevet bedt om, at blive på deres værelser, men de havde alle taget det hele med godt humør trods situationen, sagde indsatleder Peter Dehn fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi til 112news.dk da vi fangede ham på stedet.

Se hele interviewet i klippet her.

LÆS OGSÅ: Hektisk anholdelse under brand i Korsør.

En af gæster på hotellet, forklarede overfor 112news.dk hvordan politiet havde beordret manden ud fra sit værelse, hvorefter de bad ham kravle hen til betjentene, hvor han stille og roligt kunne anholdes.

LÆS OGSÅ: Aggressiv kvinde skaber frygt og rædsel i Korsør.

– Det var noget af en oplevelse og ikke lige det man regner med på sin ferie, sagde den unge mand, da vi talte med ham på stedet.

Den 33 årig er nu overført til Vestegnens Politi som nu skal føre den videre efterforskning.

Se videoen fra episoden i klippet her.Denne artikel er set11349gange.