Aktion mod utryghedsskabende knallertkørsel

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

I forbindelse med de mange henvendelser fra borgere om knallertkørsel, som skaber utrykhed, ved blandt andet hasarderet kørsel, har Sydsjælland og Lolland Fasters Politi nu gennemført en aktion rettet mod knallertkørere, for at komme problemet til livs.

Aktionen rettede sig mod beboelsesområdet på Motalavej og Tårnborgvej i Korsør, samt i beboelsesområdet omkring Kierulffsvej i Slagelse, hvor politiet løbende har modtaget henvendelser fra borgere om knallertkørere, som skaber utryghed.

Korsør:

Torsdag slog politiet til i Korsør, hvor de var massivt til stede mellem klokken 13 og 15, hvor de mange betjente benyttede lejligheden til ikke kun at se efter knallertkørere, men også til at standse og kontrollere en række andre køretøjer.

Resultatet af aktionen i Korsør:

17 knallertsager

12 bilister – hovedsaglig for ikke at bruge sele.

Blandt de stoppede billister, var også en 26 årig mand fra Sorø, som virkede påvirket. Han blev derfor testet, som da også gav udslag på kokain. Han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Slagelse:

Da betjentene var færdige i Korsør gik turen til Slagelse, hvor det dog ikke blev til nogen knallertsager, da rygtet måske var løbet fra Korsør om politiets tilstedeværelse. Dog blev der stoppet en del billister i stedet.

Resultatet af aktionen i Slagelse:

15 sager blev skrevet for håndholdt mobiltelefon, samt for manglende brug af sele.

En 50 årig mand fra Slagelse havde indtaget en del mere alkohol end det tilladte, han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.Denne artikel er set9566gange.