Aggressiv kvinde skaber frygt og rædsel i Korsør.

« af 7 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En aggressiv kvinde er igen blevet anholdt på Motalavej i Korsør. Kvinden ”Som er kendt fra misbrugs miljøet” havde gået rundt og viftet med en kniv lignende genstand i en kiosk på Motalavej, og politiet var derfor blev tilkaldt.

LÆS OGSÅ: Aggressiv kvinde anholdt på Motalavej i Korsør.

Politiet fandt frem til kvinden i hendes liglighed, hvor hun efter en lille times tid, blev anholdt og ført ud i håndjern. Hun er nu bragt til politistationen, hvor hun skal blive natten over, inden hun vil blive afhørt i sagen, siger vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi overfor 112news.dk, som ikke vil kommentere yderligere til sagen på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Kvinde overfaldet med kniv i Korsør

Det er ikke første gang kvinden skaber uro i kvarteret. Tilbage i juni blev kvinden også anholdt på sin bopæl på Motalavej. Dette skete da politiet var blevet tilkaldt til nogle husspektakler, hvor hun havde været oppe og toppes med en mandlig bekendt.

Du kan se videoen af anholdelsen i juni i klippet her.

Også lille juleaften sidste år, havde kvinden været oppe at toppes med en kæreste. Dette endte med at kæresten overfaldt kvinden med en kniv, hvorved hun pådrog sig flere mindre flænger i armene. Kvinden blev efter episoden kørt til behandling på Slagelse Sygehus. Et par dage senere var manden dog tilbage på adressen, og flere patruljer ankom til adressen, hvor de efter noget tid bortviste manden derfra, og bad ham tage et tog hjem.

Du kan se videoen fra episoden i klippet her.

Beboerne i området udtrykker stor frustration og frygt over kvinden, som ifølge vores oplysninger, også skulle have truet både naboer, samt flere af kvarterets børn på legepladsen.

LÆS OGSÅ: Kvinde truede med kniv i Korsør

– Mange af vores børn er bange for hende, og vi frygter hvornår hun skal gå amok igen, og det jo ikke første gang. Vi håber bolig selskabet kan gøre noget, så at hun kan blive smidt ud herfra, siger en bekymret forældre til 112news.dk.

Du kan se videoen af anholdelsen her til aften i klippet her.Denne artikel er set14843gange.