TV: Stort politiopbud efter voldsepisode i Ringsted

Stort politiopbud efter voldsepisode i Ringsted

Ringsted: Politiet var mandag formiddag massivt tilstede i området omkring Sønderpark i Ringsted, hvor en 30-årig mand var blevet udsat for vold af to gerningsmænd.

De første meldinger til politiet forlød at en mand var blevet stukket med en kniv, og der blev derfor sendt både ambulance og lægehelikopter til stedet, sammen med et større opbud af patruljer.




Heldigvis var det dog ikke så alvorligt, men manden havde dog fået så mange slag, at han blev kørt til behandling på sygehuset i den tilkaldte ambulance.

– Det er klart, at vi rykkede massivt ud til stedet, da vi frygtede alvorlig personskade. Det ser dog heldigvis ikke ud til at være tilfældet, oplyste Carsten Andersen fra Midt og Vestsjællands Politi til TV ØST.




Politiet afspærrede efterfølgende et større område ved den nærliggende kirke, hvor der med politihunde blev søgt efter spor, og ifølge en af betjentene ledte de efter en lille kniv som skulle være blevet tabt, men om den har været anvendt ved overfaldet vides ikke.

Om det er lykkedes politiet at få fat i gerningsmændende til overfaldet vides ikke, ligesom det også endnu er uvist hvorfor manden blev overfaldet og banket af de to gerningmænd.

/112news/




Denne artikel er set1855gange.