87-årige mand forsvandt fra et plejecenter: Døde af påkørsel af tog

87-årige mand forsvandt fra et plejecenter: Døde af påkørsel af tog

Arkiv.Foto

Vemb: En 87-årig, dement mand er søndag aften død efter at være blevet påkørt af et tog i Vemb ved Holstebro. Manden forlod først på aftenen Plejecenter Krohaven, hvor han boede, og blev kort tid derefter ramt af VLTJ-toget, som var på vej ind på Vemb Station.
Da toget fra Lemvig kørte ind mod perronen kl. 17.30, konstaterede togføreren, at der ca. 400 m. før stationen lå en mand tæt ved sporet. Togføreren bremsede straks og tudede med hornet som advarsel, men det var ikke muligt at standse toget. Manden var ved at rejse sig op, da han blev ramt af toget. Han døde omgående af de kvæstelser, han pådrog sig ved påkørslen. Mandens nærmeste pårørende er underrettet.

Personalet på Plejecenter Krohaven, som er nabo til togstationen, har oplyst til politiet, at de begyndte at lede efter manden så snart de opdagede, at han var væk. En af medarbejderne fik øje på den ældre mand og var på vej hen for at hjælpe ham, da han blev ramt af toget. Det er uvist, hvorfor den ældre mand opholdt sig ved skinnerne, men politiet betragter hændelsen som en tragisk ulykke.
Al togdrift på strækningen blev indstillet umiddelbart efter ulykken, men er nu genoptaget.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set4810gange.