800 grise døde ved voldsom gårdbrand i Sorø

« af 6 »

Af. Lasse Antonsen.

Sorø: Ca. 20 min efter Sorø havde modtaget en melding om en gårdbrand på Ll. Ebberupvej ved Slagelse, indløb der endnu en melding om en gårdbrand, denne gang på St. Ladegårdsvej i Sorø. Ved ankomsten til stedet stod en større staldbygning i flammer.

LÆS OGSÅ: Brand på Gård lidt uden for Slagelse

Der gik ikke lang tid efter Sorø brandvæsen var landet ved branden, før de måtte tilkalde forstærkninger fra Ringsted Brandvæsen, samt Beredskabsstyrelsen i Næstved, for at slukke den meget omfattende brand.

I første omgang lød meldingerne fra vores fotograf på stedet om at grisene skulle være blevet flyttet i sikkerhed i en anden stald, men efter noget tid havde ilden tilsyneladende også brædt sig til denne bygning, og ca 800 griser skulle derfor være blevet aflivet af en tilkaldt dyrlæge, eller døde som følge af branden, skriver sn.dk her til aften.

LÆS OGSÅ: Voldsom brand i kyllingefarm i Bolderslev

Ingen mennesker skulle være kommet tilskade i forbindelse med branden. Politiet valgte efter kort tid at spærre hele vejen af, der går ned mod gården for at holde nysgerrige væk fra stedet, så de kunne få arbejdsro ved brandstedet.Denne artikel er set9656gange.