74-årig truede med peberspray

74-årig truede med peberspray

Peberspray, truede med peberspray

Korsør: En 37-årig mand fra Korsør blev søndag eftermiddag truet af en 74-årig mand med en peberspray ved Lidl på Motalavej i Korsør.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i weekendens døgnrapport.

Den 37-årig mand befandt sig søndag klokken 16.45 på parkeringspladsen ved Lidl på Motalavej i Korsør sammen med sin kæreste og barn, da en ældre mand råbte til ham, at han var en tyveknægt.

Den 37-årige tog kontakt til manden og spurgte ham, hvad han mente med det. Men den 74-årige greb en peberspray op fra lommen og truede den 37-årige med den, inden han forlod stedet.

Den 37-årige er tidligere blevet chikaneret af den 74-årige via Facebook og er flere gange blevet antastet foran Lidl, forud for episoden søndag. Det oplyser den 37-årige til 112news.dk

Der skulle angiveligt være tale om den samme mand, som tidligere har været omtalt i medierne for at have stalket et stort antal mennesker i Korsør, blandt andet via det sociale medie Facebook.

Politiet blev tilkaldt og lidt senere på dagen, lykkedes det politiet at finde frem til den 74-årig mand, der rigtig nok havde en peberspray.

Den ulovlige peberspray blev konfiskeret, og den 74-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og kan formentlig se frem til en klækkelig bøde.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set4445gange.