74-årig truede med peberspray

74-årig truede med peberspray

Peberspray, truede med peberspray

Korsør: En 37-årig mand fra Korsør blev søndag eftermiddag truet af en 74-årig mand med en peberspray ved Lidl på Motalavej i Korsør.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i weekendens døgnrapport.

Den 37-årig mand befandt sig søndag klokken 16.45 på parkeringspladsen ved Lidl på Motalavej i Korsør sammen med sin kæreste og barn, da en ældre mand råbte til ham, at han var en tyveknægt.

Den 37-årige tog kontakt til manden og spurgte ham, hvad han mente med det. Men den 74-årige greb en peberspray op fra lommen og truede den 37-årige med den, inden han forlod stedet.

Den 37-årige er tidligere blevet chikaneret af den 74-årige via Facebook og er flere gange blevet antastet foran Lidl, forud for episoden søndag. Det oplyser den 37-årige til 112news.dk

Der skulle angiveligt være tale om den samme mand, som tidligere har været omtalt i medierne for at have stalket et stort antal mennesker i Korsør, blandt andet via det sociale medie Facebook.

Politiet blev tilkaldt og lidt senere på dagen, lykkedes det politiet at finde frem til den 74-årig mand, der rigtig nok havde en peberspray.

Den ulovlige peberspray blev konfiskeret, og den 74-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og kan formentlig se frem til en klækkelig bøde.

Denne artikel er set4463gange.