52-årig kvalte sin datter til døde sidste år dommen er faldet: 14 års fængsel

52-årig kvalte sin datter til døde sidste år dommen er faldet: 14 års fængsel

Arkiv.Foto

Odense: Den 52-årig mand, kvalte sin datter til døde i familiens hjem, ved Rådyrløkken i byen Slukefter i det nordvestlig Odense sidste år.
Den 52-årige far, har nu modtaget sin dom, ved retten i Odense, dommen lyder på 14 års fængsel, for drabet på sin 8-årig datter.

– Det er fuldstændigt ødelæggende. Min datter betød alt for mig. Det er simpelthen så forfærdeligt, at jeg har slået hende ihjel. Hun havde jo ingenting gjort. Jeg kan hverken forstå eller acceptere det, siger Johnny Jonassen, da han forklarer sig i retten, skriver TV2Fyn.
I retten fortæller den 52-årig, at han løftede sin datter op i armene, og bære hende ud i badekaret, men der er hun allerede taget afsted mod stjernerne, for da han sætter hende ned i vandet, er der ingen bobler.

På drabsaften, ser den 52-årig far et brev i sin e-boks, som stammer fra Odense kommune, det udløser formenligt drabet på datteren, da kommunen vil have et møde, og datterens 40-årig mor var på et krisecenter, samtidige lå datterens mor og far i skilsmisse.
– Jeg tænkte, at nu ramler det hele. Jeg var rystet over brevet. Jeg kunne ikke mere, forklarer Johnny Jonassen, skriver TV2Fyn

Datterens 52-årig far, havde den forestilling at både ham, og hans datter, skulle rejse væk fra jorden den onsdag drabet fandt sted.
Da den 52-årig kvalte datteren, gik han hen, og skar i sig selv, han overlevede selvmord forsøget da politiet fandt ham i tide, og han ikke havde mistet blod nok.

– Jeg tænkte, at jeg ville tage hende med. Vi skulle rejse væk fra Jorden sammen. Der var ikke noget at leve for længere. Men nu kan jeg jo godt se, at det er fuldstændig galimatias, siger Johnny Jonassen, skriver TV2Fyn
Dommen bliver ikke anket på stedet, men forsvarer kræver betænkningstid.

/112news/
Denne artikel er set3579gange.