5-årig barn faldet ud af forlystelse i Tivoli

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Et 5-årig barn er lørdag ved 14.30 tiden faldet ud af børneforlystelsen Nautilus i Tivoli i København.

Meldingen om ulykken kom kl. 14.32 hvor et 5-årig barn fra Holland, var faldet ud af børneforlystelsen Nautilus, hvor han faldt ca. 4 meter ned og ramte en kvinde.

Det er meget uvist hvordan ulykken kunne ske, da barnet var spændt fast i sin sele inden forlystelsen startede, ligesom han var ifølge med sin mor, da man ikke må være alene i forlystelserne i den alder.

– Vi har ingen ide om hvordan ulykken kunne ske, men alle vores procedurer er overholdt. Efter ulykken har vi så lukket forlystelsen og kontaktet firmaet Force Teknologi, som nu skal undersøge om der skulle være fejl ved forlystelsen, som kan have forårsaget ulykken. Det siger den presseansvarlige i Tivoli til 112news.dk.

Efter ulykken blev drengen og kvinden kørt til tjek på sygehuset i en tilkaldt ambulance, men meldingen er her sidst på eftermiddagen, at begge er slubbet med mindre knubs og skrækken.

Politiet har nu overtaget sagen, hvor de er i gang med afhøringer, for at fastslå hvordan drengen kunne komme ud af sin sele og falde de 4 meter ned.

Forlystelsen vil være lukket indtil den er blevet undersøgt for fejl.

Denne artikel er set3623gange.