42-årig sigtet for kørsel i påvirket tilstand efter færdselsuheld

42-årig sigtet for kørsel i påvirket tilstand efter færdselsuheld

Korsør: En 42-årig mand er torsdag aften blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, efter et færdselsuheld på Slagelse Landevej nær Korsør.

Uheldet skete kl. 21.59 i krydset Hulbyvej – Slagelse Landevej, hvor bilisten der kom kørende ad Hulbyvej, overså sin vigepligt.

Bilen med trailer bagefter, fortsatte derfor lige over Slagelse Landevej, hvor der heldigvis ikke kom andre kørende, og endte derved på siden i en mark.

I bilen befandt sig en 42-årig mand og en 13-årig pige, som ikke selv kunne komme ud af bilen da den lå på siden. Det skriver sn.dk

Brandvæsen, politi, samt flere ambulancer og en lægehelikopeter blev derfor sendt til stedet, hvor brandfolkene hurtigt fik hjulpet dem ud af bilen.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Da man frygtede alvorlig tilskadekomst blev også lægehelikopeteren sendt til stedet, men heldigvis blev der ikke brug for den. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Til alt held var begge sluppet uden skader efter uheldet, men blev rutinemæssigt kørt i ambulance til et tjek på sygehuset. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk

Ifølge politiets døgnrapport, så har politiet på uheldsstedet, sigtet en 42-årig mand for kørsel i påvirket tilstand.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi bekræfter overfor sn.dk, at der er tale om den 42-årig fører af bilen. Men at det er normal procedure at man bliver sigtet, for at politiet har lov til at udtage en blodprøve.

Der er dog endnu ikke svar på blodprøven, som skal be- eller afkræfte om føreren var påvirket.

Ifølge politiet så skyldes uheldet formentlig sygdom, det skriver sn.dk

/112news/

Denne artikel er set286gange.