400 mennesker til indvielse af multibane og ældre boliger på Motalavej i Korsør

« af 150 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Fredag blev den nye multibane og ældre boliger på Motalavej i Korsør indviet. Multibanen og ældre boligerne er opført på det område, hvor Bolig Korsør i 2014 rev 105 boliger ned, for at skabe plads til de nye handicap ældre boliger, samt den nye multibane og markedsplads, som nu skal åbne mellem Fasanstien og Motalavej, med dette nye rekreative område.

LÆS OGSÅ: Hyggelig Sankt Hans aften ved Kvarterhuset på Motalavej i Korsør

Fredag blev så en fest dag for kvarteret, da man kunne indvie de nye faciliteter. Hele festen startede kl 10 til tonerne af Slagelse Garden som spillede gennem kvarteret, inden konferencier Rene Andersen fra Nærradio Korsør kunne holde sin åbningstale, hvorefter han gav ordet til Borgmester Steen Knuth, som efter sin tale klippede snoren og erklærede det for officielt åbent.

Årets beboer

Som noget helt nyt, vil Kvarterhuset en gang om året kåre årets beboer. Årets beboer er en person som året igennem, har gjort en stor social frivillig indsats for området. Under indvielse fredag blev altså den første beboer kåret, og det blev Anette Jensen som har været i Kvarterhusets cafe, og gjort en stor indsats for området.

Frivilligt arbejde gjorde dagen til en succes

Hovedarrangøren var Bolig Korsør/Kvarterhuset som i samarbejde med lokale aktører, såsom Nærradio Korsør stod for arrangementet, som dog aldrig var blevet en så stor succes, hvis det ikke var for de mange frivillige kræfter der hjalp til på dagen. Det var især Kvarterhusets aktivitets gruppe der var tilstede på dagen, hvor de hjalp til med alt fra mad, førstehjælp, samt oprydning og meget andet.

LÆS OGSÅ: Sommer/eid fest på Motalavej i Korsør

Også flere foreninger var tilstede på dagen, hvor de stod for forskellige aktiviteter. Blandt foreningerne var, Volleyklubben Vestsjælland, FC Storebælt, DIF “Dansk Idræts Forbund”. Også Center for Psykiatri og Handicap var tilstede, for at kigge på de nye faciliteter.

På parkeringspladsen ved Kvarterhuset havde Korsør Ungdoms Brandvæsen taget stilling, hvor børnene kunne få en tur i el-biler, på en lille bane.

LÆS OGSÅ: Familiedag på Motalavej i Korsør

Basen som er en del af det Kommunale projekt Motalavej og Ringparken, stod da også for en fin fodbold turnering på den nye multibane, en kamp som blev fulgt nøje af mange tilskuer.

Se video af fodbold turneringen her

Underholdning for en hver smag

Underholdningen var da også helt i top på dagen, hvor der blev præsenteret musik for en hver smag, så der var musik for alle. Ved de nye ældre boliger var underholdningen repræsenteret af Richard Ravnvald og Peter Molzen, som spillede op til dans for de nye beboere.

LÆS OGSÅ: Værestedet Basen skaber succes på Motalavej i Korsør

Ved Kvarterhuset var det musikkeren Leo som spillede for de mange mennesker, som havde taget plads ved Kvarterhuset, hvor der blev serveret mad fra den nye cafe i Kvarterhuset, som er et nyt social økonomisk projekt, som skal lave sund kost, fra forskellige dele af verden.

LÆS OGSÅ: Våd weekend for den årlige byfest i Korsør

På multibanen var det DJ Steffen som stod for underholdningen, og som også sørgede for musikken til danse gruppen Believe Dance, som lavede en lille danse opvisning foran Kvarterhuset.

Se video af Believe Dance opvisning her

Hele festen sluttede af med Klovnen Lars Gustav, som lavede sjov og ballade for de mange fremmødte børn og deres forældre.

Nærradio Korsør sendte live fra pladsen under hele arrangementet, hvor unge fra deres nye projekt “Bliv radio journalist”, havde mulighed for at interviewe bla. Direktør for Bolig Korsør Peter Hjort. Hele arrangementet blev en stor succes, og det anslås at ca 400 – 500 mennesker, havde været forbi dagen igennem, som forløb med højt humør fra alle.

Se video fra selve dagen herunderDenne artikel er set26545gange.