4 mænd anholdt efter tyveri af paller i Korsør

Arkiv billede. Lasse Antonsen.

Arkiv billede. Lasse Antonsen.

Fire mænd blev mandag klokken 3.10 anholdt i Korsør. De fire – en 18-årig og en 19-årig fra Valby, en 22-årig fra Kolding og en 25-årig fra Bagsværd – blev anholdt ved dækcenteret på Tårnborgvej, efter at et vidne havde set en hvid kassevogn holde på stedet og set de fire personer luske rundt, og hvor to af personerne sprang over hegnet.

LÆS OGSÅ: Indbrud i guldsmedeforretning måske opklaret

Da politiet kort efter ankom til stedet, mødte betjentene den 19-årige og den 22-årige, og inde på området fandt politiet de andre to, som forsøgte at skjule sig bag en bil.

LÆS OGSÅ: 16-årig sigtet for indbrud i kolonihavehuse i Korsør

De 4 blev alle sigtet for tyveri, og da betjentene undersøgte den hvide varebil, som de fire var kommet kørende i, var der ca. 30 europaller og 50 plastikpaller i varerummet, og ingen af de fire kunne umiddelbart forklare, hvor pallerne var kommet fra. Derfor blev de fire sigtet for tyveri af pallerne og taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev lødsladt igen klokken 7 mandag morgen. Det er fortsat ikke fastlagt, hvor pallerne stammer fra.Denne artikel er set5617gange.