En 37-årig far tildelte slag på x kæresten og jagtede moren og deres fælles barn i bil

En 37-årig far tildelte slag på x kæresten og jagtede moren og deres fælles barn i bil

vold, knytnæve, vold til privat fest

Arkiv foto.

Køge: Klokken 13.28 Søndag middag, anmeldte en 36-årig kvinde fra København Ø, at hun kort forinden ved Ølbycentret var blevet overfaldet og fået tildelt flere knytnæveslag af faderen til et 8-årigt barn, som den 36-årige og en veninde efter aftale skulle afhente.
Barnet var blevet anbragt i en bilen, da den 36-årige uvarslet blev overfaldet af barnets far. Offeret flygtede ind i sin bil og flygtede mod Stensbjergvej. Undervejs påkørte faderen deres bil med sin egen bil.

Under den videre kørsel ad Stensbjergvej fulgte faderen efter, og da moderen lavede en U-vending for at slippe væk, lykkedes det faderen at bakke ind i hendes bil i den side, hvor barnet var placeret.
Faderen steg herefter ud af sin bil og knuste ruderne i moderens bil, samtidig med at han krævede sin barn udleveret. Til sidst flygtede faderen – en 37-årig mand fra Køge – fra stedet uden at få barnet med sig.

Politiet ledte i løbet af eftermiddagen efter den 37-årige far med henblik på anholdelse, men fandt ham ikke. Han er nu eftersøgt af politiet, der nu også leder efter ham i hans venne- og bekendtskabskreds.
Politiet har endvidere udfærdiget en socialrapport af hensyn til barnet og de oplevelser, som det har været udsat for, så også de sociale myndigheder kan blive underrettet om denne sag.

/Døgnrapporten/
Denne artikel er set3579gange.