35-årige kvinde blev varetægtsfængslet i 4 uger: Tappet blod fra sin søn

35-årige kvinde blev varetægtsfængslet i 4 uger: Tappet blod fra sin søn

håndjern, politi, kriminalitet, anholdt, arresteret, buschaufføren lagt i håndjern, to kvinder i slagsmål

Arkiv.Foto

Skjern: Midt- og Vestjyllands Politi foretog mandag den 25. september 2017 kl. 07.50 anholdelse af en 35-årig kvinde på hendes bopæl i Skjern.
Anholdelsen skete, fordi politiet havde modtaget en anmeldelse fra Ringkøbing-Skjern Kommune om, at barnet muligvis blev udsat for mishandling af sin mor.

Politiets efterforskning af sagen har vist, at moren over en længere periode har tappet en større mængde blod fra sønnen og derved fremprovokeret blodmangel.
Kvinden blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning samme dag kl. 13.00, hvor hun i overensstemmelse med straffelovens § 245 blev sigtet for:

kvalificeret vold ved, i tidsrummet fra august 2011 på sin bopæl og frem til anholdelsen, på særlig rå, brutal eller farlig måde ved mishandling utallige gange at have foretaget åreladning af sin søn, idet hun ved fjernelse af en større mængde blod fremkaldte en åbenlys risiko for, at barnets sundhed og udvikling led skade, ligesom handlingen kunne være direkte livstruende og bl.a. har medført, at barnet i perioden modtog i alt cirka 110 portioner blod og undergik adskillige undersøgelser for at udrede årsagen til hans massive blodmangel.
Kvinden blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet i 4 uger, og hun er efterfølgende fristforlænget til den 15. december 2017.

Under grundlovsforhøret erkendte kvinden at have tappet blod af sønnen gennem en længere periode.
Kvinden er blevet mentalundersøgt, og politiet afventer nu Retslægerådets vurdering af undersøgelsen.

Politiets efterforskning er i den afsluttende fase, og politiet forventer at overgive sagen til anklagemyndigheden med henblik på tiltalerejsning i starten af det nye år.
Der gives derfor ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt oplyser politiet.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set3987gange.