31-årig taget på fersk gerning for dieseltyveri

31-årig taget på fersk gerning for dieseltyveri

politi, arkiv, anholdt, dieseltyveri

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Korsør: Politiet anholdte natten til lørdag en 31-årig mand fra Slagelse, som blev taget på fersk gerning i færd med et dieseltyveri fra et transportfirma i Korsør. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i weekendens døgnrapport.
Det var et vidne der lørdag klokken 3.01 slog alarm til politiet, efter at han havde hørt mistænkelige lyde fra en plads ved et transportfirma på Lerbakken i Korsør.

En politipatrulje kørte hurtigt til stedet, hvor de overraskede en mand, der stod oppe på ladet af en lastbil, og blev noget forskrækket da han så politiet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Manden forsøgte derfor at løbe fra betjentene ud på en nærliggende golfbane, men han blev dog hurtigt indhentet af betjentene og anholdt.

Der var tale om en 31-årig mand fra Slagelse og i nærheden opdagede betjentene en lastbil, med pumpeudstyr og tomme dieseltanke til brug for dieseltyveri.

Den 31-årige blev derfor sigtet for dieseltyveri og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen lørdag klokken 13.57.

/112news/
Denne artikel er set2982gange.