30-årige mand ville tænde ild i sig selv på Jobcenteret

30-årige mand ville tænde ild i sig selv på Jobcenteret

stabil tilstand efter lejlighedsbrand

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Ringe: Torsdag den 14 december klokken 14.40 modtog Fyns Politi en anmeldelse via 1-1-2 om, at der på Jobcentret i Ringe, var en 30-årige mand, som truede med at overhælde sig selv med den medbragte benzindunk og tænde ild i sig selv.

Der blev straks sendt politi, brandvæsen og ambulance til stedet. Mens politiet var på vej til stedet fik de oplyst, at nu havde manden hældt benzin over sig, ligesom han holdt en lighter i hånden.
Han truede med at tænde ild på sig selv, hvis han ikke fik lov at tale med lederen på jobcenteret. Lederen kom straks ud og talte med manden. indtil politi og brandvæsen kom frem til stedet.

Den 30-årige mand lod sig uden problemer overtale til at komme ud fra stedet, hvor han blev anholdt og kørt til Odense politigård. Det var tydeligt at manden havde hældt benzin på sig selv, idet han lugtede af benzin, ligesom hans tøj var gennemvædet af benzin.
Personalet på stedet er selvfølgelig meget chokeret over hændelsen, men heldigvis uskadte. Der vil blive taget hånd om personalet fra Jobcentres side.

Gerningsmanden er en 30-årige mand med udenlandsk baggrund, som bor i Kværndrup. Han skal nu foreholdes sigtelsen for trusler om ulovlig tvang mod personalet på Jobcentret og afhøres nærmere til sagen.
Herefter skal der ske en juridisk vurdering, om han skal fremstilling i Grundlovsforhør.

/112news/
Denne artikel er set4164gange.