3-årig barn kvalt: Moren varetægtsfængslet i 4 uger

Arkiv foto. Politi.dk

Arkiv foto. Politi.dk

Svendborg: En 23-årig mor er ved retten i Svendborg i eftermiddags blevet varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for onsdag aften at have kvalt og dræbt sit kun 3-årige barn.




Fyns Politi modtog onsdag klokken 13.40 en meddelelse fra ambulancepersonale og læge om, at de holdt i Sanddalsparken i Svendborg med et barn på 3 år, som var afgået ved døden, men barnet havde umiddelbart ingen synlige skader efter vold eller andet.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Moderen til barnet, som havde været alene til stede i lejligheden sammen med barnet om formiddagen, kunne overfor politiet ikke redegøre for barnets pludselige død.




Under afhøring som foregik med tolk, da moderen som kommer fra Eritrea, kom hun med flere forskellige forklaringer om hændelsesforløbet, men til sidst i afhøringen erkendte hun dog at have kvalt sit barn, som da også blev bekræftet under obduktionen torsdag formiddag, hvor det viste sig barnet var død som følge af kvælning.

På dette grundlag blev kvinden anholdt i går aftes klokken 20.00, sigtet for at have kvalt sit barn og hun blev i eftermiddag klokken 14.30 varetægtsfængslet i 4 uger, under et grundlovsforhør ved Retten i Svendborg som blev afholdt for lukkede døre.




Politiet kender endnu ikke motivet til drabet, da kvinden under grundlovsforhøret nægtede sig skyldig, ligesom hun iøvrigt nægtede at udtale sig.

Ved grundlovsforhøret blev der ud over fængslingen også afsagt kendelse om, at kvinden skal mentalundersøges, det skriver Ritzau.

/112news/




Denne artikel er set4962gange.