25-årig var utilfreds med politiet ved et færdselsuheld ved Vemmelev

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Vemmelev: Torsdag eftermiddag skete der et færdselsuheld i krydset Ormeslevvej/Slagelse Landevej ved Vemmelev, hvor 3 biler var kørt sammen, så vejen af flere omgange måtte lukkes helt for trafik, og der opstod kø på landevejen.

Klokken 16.50 kom en VW kørende uden om køen på stedet og kørte op til politifolkene, hvor chaufføren brokkede sig højlydt til betjentene, som han blandt andet betitlede som idioter.

Der var tale en 25-årig mand fra Vemmelev, og han blev sigtet for overtrædelse af ordenbekendtgørelsen og bedt om at forlade stedet, hvilket han også gjorde, men da han kørte væk, var det med hornet i bund.

Et kvarters tid senere kom den 25-årige så kørende til stedet igen – denne gang på knallert, men uden styrthjelm. Her råbte han igen efter politiet og gav betjentene fingeren.

Den 25-årige blev senere torsdag afhørt telefonisk og her blev han sigtet for endnu en gang, at have overtrådt ordensbekendtgørelsen, samt for at bruge hornet unødigt og for at køre uden styrthjelm.

Under afhøringen, som blev overværet af flere betjente, skældte den 25-årige mere ud og brugte en serie ukvemsord. Han blev derfor også sigtet for ”fornærmelig tiltale”.

/Døgnrapporten/Denne artikel er set5620gange.