23-årig udsat for vold og afpresning

23-årig udsat for vold og afpresning

politibil, politi, 112, krimi, 112news.dk

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Sorø: Tre personer er mandag ved et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet frem til den 2. august, efter at have udsat en 23-årig mand for vold og afpresning. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.
Den 23-årig mand var søndag aften blevet tvunget ind i en bil af tre personer, som havde kørt ham ud i en skov, hvor han var blevet slået med et baseballbat.

LÆS OGSÅ: 23-årig dømt for voldtægt og afpresning af mindreårig pige

Efter turen i skoven, var havde de kørt den 23-årige ud til tankstationen på vestmotorvejen. Her havde de udstyret ham med en kniv og en plasticpose, og bedt ham om at gå ind og røve tankstationen.

Den 23-årige valgte imidlertidig at låne en telefon på tanken, hvorfra han kontaktede politiet, som hurtigt var på stedet, hvor patruljen kunne pågribe de tre personer i bilen.
Der var tale om en 19-årig og en 20-årig mand, samt en 18-årig kvinde, som alle er fra Slagelse, og de blev anholdt og sigtet for vold og afpresning mod den 23-årige.

Mandag blev de tre fremstillet i et grundlovsforhør, og her valgte dommeren altså at varetægtsfængsle dem frem til den 2. august.

/112news/
Denne artikel er set2303gange.