22-årig mand skudt i foden: Stak af enden ambulancen kom

22-årig mand skudt i foden: Stak af enden ambulancen kom

pistol, bandekonflikt

Arkiv.Foto

Torsdag aften klokken 20.45 blev en 22-årig mand ramt af skud på Uno-X tankstationen på Kongevejen i Helsingør.
Den 22-årige blev ramt i foden og søgte umiddelbart efter skyderiet hjælp ved en hus i nærheden, men valgte at forlade stedet, inden den tilkaldte ambulance nåede frem. Han blev dog senere fundet på skadestuen, hvor en bekendt havde kørt ham til behandling.

Den 22-årige er kendt af Nordsjællands Politi, og det kan ikke udelukkes, at episoden har forbindelse til den nuværende situation i bandemiljøet.
De formodede gerningsmænd flygtede fra stedet i bil, og en hundepatrulje fra Nordsjællands Politi, som var i nærheden, da skuddene faldt forsøgte at standse bilen ved at påkøre den med patruljevognen.

Det lykkedes ikke og gerningsmændene fortsatte flugten ud af Helsingør og videre ad Helsingørmotorvejen, hvor de drejede fra ved frakørslen til Kokkedal.
Her kørte de mod Fredensborg og gennem Karlebo by, hvorefter bilen forsvandt i ukendt retning.

Bilen blev senere på aftenen fundet udbrændt på Københavns Vestegn, og skal nu undersøges nærmere af politiets teknikere.
– Sagen bliver efterforsket som et drabsforsøg, og vil gerne høre fra vidner eller andre, som har oplysninger i sagen, siger Henriette Døssing, pressekonsulent i Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.
Af hensyn til den videre efterforskning har Nordsjællands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set3183gange.