21-årig anholdt for bilbrande i København området

Arkiv foto. Lasse Antonsen - LA-Pressefoto.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – LA-Pressefoto.

København: Københavns Politi har her til aften anholdt en 21-årig mand som mistænkes for at stå bag de seneste dages bilbrande i København, manden som har bopæl på Amager og er af anden etnisk oprindelse end dansk.

-Han sigtes for brandstiftelse det oplyser vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen Københavns Politi til TV 2.




Fra fredag til søndag i den forgangne weekend blev der sat ild til biler ved Christianshavn og det indre Amager, også på Nørrebro ved Blågårds Plads blev der antændt en bil og flere knallerter.

Onsdag eftermiddag offentliggjorde Københavns Politi billeder af den formodede brandstifter, Københavns Politi fik mange henvendelser og onsdag aften kunne Politi køre ud på en adresse ved Amager og anholde den 21-årig brandstifter.




Det står stadigvæk ikke klart hvor mange brande den 21-årige mand er sigtet for at have påsat, eller hvordan han forholder sig til sigtelsen.

Her er en lille oversigt over weekndens brande.




Natten til søndag gik det ud over cirka 13 biler i Indre By Christianshavn og Amager.

Natten til mandag blev syv biler brændt eller forsøgt brændt ved Sankt Annæ Gade på Christianshavn.

Natten til tirsdag gik det ud over en bil og tre knallerter på Nørrebro.




Vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen har tidligere oplyst at det er for tidligt og sige om den formodede gerningsmand har været alene om alle de mange påsætte brandene i Københavns området.

– Der er muligvis tale om flere forskellige episoder og dermed også flere forskellige gerningsmænd fortæller Vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen til TV 2.

/112news/

 




 

 

 

Denne artikel er set3658gange.