2. påskedag bød på blæst, sne og hagl til sjællænderne

2. påskedag bød på blæst, sne og hagl til sjællænderne

Sådan så det ud flere steder på Sjælland 2. påskedag, som bød på blæst, sne og hagl til sjællænderne. Foto. Lasse Antonsen, Casper Hansen og Kenneth Grymen – 112news.dk

Sjælland: Påsken bød på noget af et vejrskifte til sjællænderne, da næsten sommerligt vejr, pludselig blev afløst af både blæst, sne og haglbyger.

Påsken startede ellers ud med næsten sommerligt vejr, med høj solskin og to cifrede temperature, men det ændrede sig dog drastisk 2. påskedag.

Påskedag ændrede det sommerlige vejr sig til et mere køligt, gråt og blæsende efterårsvejr, hvor vinden dagen igennem tog til i styrke, med en middelvind på 12 – 14 sekundmeter søndag aften.

Kort efter middag 2. påskedag bevægede en front sig ind over Sjælland, som sammen med den kraftige blæst, gav kraftige sne og haglbyger på store dele af Sjælland.

Ifølge DMI er der fortsat udsigt til vintervejr de kommende dage, som vil byde på lave temperaturer, samt mulighed for snebyger flere steder.

Videoen øverst i artiklen er fra Korsør, Stenlille og Skælskør mandag eftermiddag, hvor sneen hurtigt lagde sig og skabte et hvidt landskab, men tøede dog hurtigt igen, da temperaturen fortsat er et stykke over frysepunktet.

/112news/

Denne artikel er set689gange.