2 mænd måtte i brummen for ikke at følge politiets anvisninger

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Arkiv foto. Midt og Vestsjællands Politi.

Næstved: To mænd måtte natten til lørdag tilbringe morgen i detentionen, efter de blev anholdt i Ramsherred i Næstved, for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Episoden skete ved Værtshuset Step Inn, hvor den ene – en 42-årig mand fra Næstved – ved 3 tiden kom op at diskutere med en dørmand, så politiet måtte tilkaldes.

Da politiet kort efter ankom til stedet, ville han stadig diskutere og nægtede at forlade stedet, og betjentene valgte derfor, at anholde ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, ved ikke at rette sig efter politiets anvisninger.

En bekendt til den 42-årige var dog utilfreds med anholdelsen af sin ven, og han blandede sig derfor i anholdelsen og ville debattere politiets arbejde.

Det var en 38-årig mand fra Fensmark, og da han ikke ville rette sig efter betjentenes anvisninger om at forlade stedet, blev han også anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Begge mænd blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de fik lov at køle af i detentionen, til de blev løstladt igen ved 6 lørdag morgen. De kan nu se frem til en lille hilsen fra politiet for deres opførsel.

/112news/

Denne artikel er set4352gange.