2 års fængsel for at forvolde sin mands død

Fotograf. Lasse Antonsen.

Fotograf. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: I dag faldt der dom i sagen om den 62 årig kvinde fra Korsør, som i november 2014 påkørte og dræbte sin mand, ved familiens hjem i Halseby ved Korsør.

Kvinden fik en dom på 2 års fængsel for vold med døden til følge, selvom hendes forsvarer havde krævet frifindelse af kvinden, men den gik retten ikke med til.

Hændelsen skete i november sidste år, hvor kvinden påkørte sin mand, så han blev slæbt hele 44 meter efter bilen. Manden fik åbne benbrud på begge ben og døde efterfølgende på sygehuset af sine kvæstelser. Skriver tveast.dk

Under vidne forklaringerne i retten kom det frem, at kvinden de sidste år har levet i et voldeligt forhold med sin mand, og det skulle være efter en af disse voldlige episoder, at kvinden havde taget sin bil og påkørt sin mand. Det skriver Ekstra Bladet.

Da kvinden allerede har siddet varetægtsfængslet i 10 måneder, kunne hun efter retssagen forlade retten som en fri kvinde. Om hun vil blive indkaldt til afsoning, eller om hun vil slippe med fodlænke, det er nu op til kriminalforsorgen at bedømme.Denne artikel er set4463gange.