Den 19-årig Petrine undskylder nu: Det kom bag på mig hvor meget jeg havde sat i gang

Den 19-årig Petrine undskylder nu: Det kom bag på mig hvor meget jeg havde sat i gang

Arkiv.Foto

Fredericia: Den 19-årig Petrine Rosenlund Stryhn, som i sidste uge forsvandt fra et gymnasie i Fredericia, havde blot taget en lille pause i skoven.
Kvinden forsvandt fra et gymnasie i sidste uge, og der blev hurtigt iværksat en storstilet eftersøgning at den 19-årige kvinde, ligesom hun blev efterlyst i medierne.

Kvinden havde dog blot søgt tilflugt i en skov nær Vejle, hvor hun havde brug for nogle dage alene, da hun havde brug for at tænke nogle tanker igennem.
Det hun bare ikke viste var, at politiet og flere civile personer var i gang med en storstilet eftersøgningen af den 19-årig kvinde, og flere medier havde lavet en efterlysningen på kvinden.

Om torsdagen valgte kvinden dog at tage hjem igen efter den lille ferie i skoven.
På vej hjem mødte hun nogle personer som kendte familien, og de kunne så køre den 19-årig kvinde hjem.

Et døgn efter hun var kommet hjem til familien igen, hvor hun havde fået snakket det hele igennem med sine forældre. Valgte hun at lave en video på det sociale medie Facebook, hvor hun underskyldte sin forsvinden overfor de som havde ledt efter hende.
– Jeg vil gerne komme med et forsigtigt undskyld – jeg er sgu ked af at have lavet så meget rav i den!! Jeg ønsker bare at sige undskyld – det er gået helt amok herinde og jeg siger undskyld! Skriver Petrine oven over sin video på Facebook.

/112news/
Denne artikel er set4626gange.