19 årig anholdt tre gange på samme dag

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Næstved: Det lykkedes en 19-årig mand fra Næstved at, blive anholdt hele 3 gange i løbet af mandagen, og alle tre gange med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

LÆS OGSÅ: 49-årig lagde sig på vejen i Næstved

Første gang var klokken 10.55, hvor politiet var blevet tilkaldt til den på den 19-åriges adresse efter en anmeldelse om, at der stod en person og sparkede på en rude. Mens betjentene var på stedet, kom den 19-årige hjem, og han var åbenbart ikke tilfreds med politiets tilstedeværelse, og skældte en af betjentene ud. Han blev derfor anholdt, og kørt til afkøling i detentionen. Da manden var faldet lidt ned, blev han løsladt igen klokken 11.10.

LÆS OGSÅ: Ups: Billist tog fejl af indkørsel og en trappe i Gentofte

Klokken 15.50 henvendte den 19-årige sig så på politistationen i Næstved, hvor han var opfarende og optrådte aggressivt. Han blev derfor anholdt og sat i detentionen igen, indtil han atter blev løsladt klokken 17.50.

LÆS OGSÅ: 15 årig pige slog betjent i hovedet

Kort efter blev politiet igen tilkaldt til uro ved den 19-åriges adresse på Parkvej, og da politiet ankom til adressen, blev betjentene overfuset af den 19-årige, som sammen med en 18-årig mand fra Næstved spyttede på politibilen. De blev derfor begge anholdt klokken 18.29 og fik en overnatning i detentionen på politistationen, inden de blev løsladt igen omkring klokken 6 tirsdag morgen.Denne artikel er set4514gange.