En 18-årig ung kvinde overfaldet ved Roskilde station: Hun sagde bare “Hej´´

En 18-årig ung kvinde overfaldet ved Roskilde station: Hun sagde bare “Hej´´

Arkiv foto. Politi.dk

Roskilde: En 18-årig kvinde fra Ugerløse blev lørdag den 8. april 2017 kl. ca. 02.30 overfaldet af tre yngre kvinder i tunnelen under jernbanen ved Roskilde station.

Efter en tur i byen gik offeret sammen med en veninde i tunnelen fra Jernbanegade i retning mod Køgevej, da de tilfældigt mødte de tre kvinder, som offeret tiltalte med ”Hej!”, fordi hun var i godt humør.
De tre yngre kvinder bad hende om at tie stille, tiltalte hende med diverse skældsord og fortalte hende, at hun skulle passe på.

Offeret bad dem nu om at slappe af og forsøgte at gå videre, men blev holdt tilbage. Den ene fra gruppen tog fat i offerets hår og bankede hendes ansigt et par gange ind i væggen.
En anden af kvinderne hjalp til med volden, herunder et forsøg på yderligere vold ved igen at banke offerets hoved ind i væggen, medens den sidste kvinde fra gruppen holdt offerets veninde på afstand.

Offeret og veninden slap til sidst fri, hvorefter de så, at de tre yngre kvinder grinende gik videre gennem tunnelen i retning mod Jernbanegade.
De 3 kvinder som var efterlyst, er nu identificeret skriver politiet på Twitter.

 
Henvendelser i sagen og oplysninger / tip om kvindernes identitet gives til den lokale efterforskningsafdeling Roskilde hos Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

/pressemeddelelse/
Denne artikel er set5858gange.