12-årige Emilia er fundet i god behold

12-årige Emilia er fundet i god behold

Arkiv.Foto

Silkeborg: Den 12-årige pige blev fundet i god behold mellem Tranbjerg og Mårslet syd for Aarhus af en kvinde, der tidligere på aftenen talte med hende

– Mens de taler sammen skal borgeren lige hente noget på sin bopæl. Da hun kommer tilbage er pigen væk. I forlængelse af det går hun og leder efter hende og finder hende så,« fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi, Martin Christensen til B.T.

 

12-årige Emilia Norup Jørgensen efterlyses onsdag aften i Silkeborgområdet.

Emilia er ifølge Østjyllands Politi senest set i Tranbjerg ved Aarhus klokken cirka 20.25. Hun skulle have været i SFO i eftermiddag men dukkede aldrig op og har været meldt efterlyst siden i eftermiddag.

Emilias mor har slået alarm via Facebook, politiet og efterlysningsgruppen Missing People, som onsdag aften har mobiliseret en større gruppe mennesker til en impulsiv eftersøgning i Silkeborgområdet.

– Vi har med en pige at gøre, som er selvhjulpen. Hun kan være i en stor radius, så det er vanskeligt at gøre mere end det, vi gør. Men hun skal selvfølgelig findes, og derfor har vi også opfordret familien til at få hendes forsvinden ud på sociale medier. Og så vil vi naturligvis gerne høre, hvis nogen ser hende – eller har set hende. De skal ringe 114, siger Carsten Henriksen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Midtjyllands Avis.

/112news/

Denne artikel er set8291gange.