TV: Voldsomt skybrud og torden over Danmark

Voldsomt skybrud og torden over Danmark

Videoen her er fra Korsør kort før klokken 13, hvor skybruddet gav store mængder nedbør. Fotograf. Lasse Antonsen – Fix it media – 112news.dk

En voldsom front med kraftigt skybrud og torden har i løbet af søndagen bevæget sig ind over Danmark, hvor der flere steder meldes om store mængder nedbør.
Det er en kraftig tordenfront som i løbet af søndagen har bevæget sig ind over Danmark. Det har flere steder givet så store mængder nedbør, at der meldes om dobbelt skybrud.

Værst står det til omkring Slagelse, hvor der er faldet hele 29 mm regn på 20 minutter, hvilket svare til dobbelt skybrud. De store mængder vand har ligeledes skudt kloakdækslerne af flere steder i Slagelse.
I Korsør dokumentere flere billeder på Facebook også de enorme mængder vand, som har oversvømmet flere mindre veje i byen, som på Egevej i Svenstrup ved Korsør, hvor der stod godt en halv meter vand for enden af vejen.

Oversvømmelse efter kraftig torden og skybrud i Korsør.

Skybruddet gav så store mængder vand i Korsør at flere små veje blev oversvømmet. Privat foto. Hanne Stege Nielsen – Korsør.
Egevej i Svenstrup oversvømmet efter torden og skybrud.

Egevej i Svenstrup ved Korsør fik også de enorme mængder nedbør at føle, da der pludselig stod knap 30 cm. vand på vejen. Privat foto. Karsten Krøger – Korsør.

Egevej i Svenstrup oversvømmet efter torden og skybrud.

Store mængder regnvand oversvømmede Egevej i Svenstrup ved Korsør. Privat foto. Karsten Krøger – Korsør.
Også Dianalund området fik store vandmængder, som på Sømosevej hvor vandet har undermineret et fortorv, samt skudt kloakdækslerne af.

Ifølge vores fotograf på stedet, er der i området omkring Dianalund faldet ca. 20 – 25 mm regn på godt 40 minutter.

Kraftigt skybrud og torden har undermineret fortorv i Dianalund.

Et fortorv er blevet undermineret af de kraftige mængder nedbør på Sømosevej i Dianalund. Fotograf. Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk
Kraftigt skybrud og torden har skudt kloakdæksler af i Dianalund.

Kloakdækslerne blev skudt af på Sømosevej i Dianalund, da skybruddet gav store mængder vand. Fotograf. Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Ved Lyngby har regnen oversvømmet en viadukt, så busserne må kæmpe sig igennem vandmasserne, det skriver eb.dk

Omkring Ikea i Taastrup gav skybruddet også store mængder vand på vejene, hvor bilerne måtte køre rundt i godt 10 cm. vand.

Den kraftige torden og nedbørsfront er dog ved at slippe sit tag i Danmark nu, men der er dog stadig en mindre front på vej ind over det sydlige Sjælland og Lolland-Falster.

/112news/
Denne artikel er set6540gange.