To mænd fængslet efter ransagninger i bandekonflikt

To mænd fængslet efter ransagninger i bandekonflikt

pistol, våben, gun

Arkiv foto. Casper Ottenfeldt Pedersen.

To mænd er blevet varetægtsfængslet i foreløbig 4 uger, efter politiet slog til mod to adresser i går i Nakskov og Nykøbing Falster, som led i den verserende bandekonflikt.
Politiet slog mandag til mod en adresse i Nakskov, samt en adresse i Nykøbing Falster. På begge adresser traf politiet personer, som angiveligt har realtion til bandemiljøet.

Den første ransagning fandt sted i Nakskov omkring middagstid, og her blev en person anholdt, da der i forbindelse med ransagningen blev fundet hash til videresalg.

LÆS OGSÅ: Politiet vil sikre ro og tryghed efter bandekonflikt

Klokken 17.30 slog politiet til mod en adresse i Nykøbing Falster, og her blev der fundet en pistol med tilhørende ammunition, og personen på adressen blev derfor anholdt.
Begge ransagninger er sket som et led i politiets arbejde, mod den seneste tids konflikter mellem personer med relation til Mongols eller Satudarah.

Der er tale om en 45-årige mand, samt en 23-årig mand, begge med relationer til bandemiljøet. De blev begge fremstillet i et Grundlovsforhør tirsdag, hvor de blev varetægtsfængslet i 4 uger, det skriver TV-Øst.

/112news/
Denne artikel er set2458gange.