Lastbil i uheld ved Storebælts Betalingsanlæg – Lasten røg op i førerhuset

Lastbil i uheld ved Storebælts Betalingsanlæg – Lasten røg op i førerhuset

Storebælt: En lastbil bremsede tirsdag aften så hårdt op ved Storebæltforbindelsens Betalingsanlæg i Halsskov, at lasten med beton elementer gled op i førerhuset.
Uheldet skete ved 19 tiden, da lastbilen af uforklarlige årsager bremsede hårdt op, da den var på vej gennem betalingsanlægget. Dette fik altså lasten af beton elemeneter til at glide op bag i førerhuset.

Førerhuset blev voldsomt skadet ved uheldet, ligesom lastbilen hang i hele fronten. Men til alt held kom chaufføren af lastbilen ikke noget til ved uheldet.
Da lastbilen holdte midt i en af betalingsbåsene i betalingsanlægget, var det muligt for den øvrige trafik at passere uheldsstedet, og det gav derfor ikke anledning til kødannelse.

Ikke første gang

Det er ikke første gang at en lastbil på vej gennem betalingsanlægget må bremse hårdt op. Tilbage i juli 2015 var en anden chauffør ligeså uheldig, hvor også en last af beton gled op i førerhuset.

LÆS OGSÅ: Lastbil bragede gennem bommen på Storebælts betalingsanlæg

Den gang var det en bom som ikke åbnede sig hurtigt nok i brobitz banen. Dette fik chaufføren til at hamre bremserne i, men lastbilen røg igennem bommen, ligesom lasten smadrede op i førerhuset.
Heller ikke dengang kom chaufføren noget til, men det var nødvendigt at eskortere lastbilen til en nærliggende afkørselsrampe, hvor lasten blev omlæsset.

Se video fra uheldet i 2015 i klippet her under. Fotograf. Lasse Antonsen – Fix it media – 112news.dk

/112news/
Denne artikel er set9756gange.

Like og del: