29-årig kvinde reddet livløs ud af brændende lejlighed

29-årig kvinde reddet livløs ud af brændende lejlighed

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Skælskør: En 29-årig kvinde blev i nat reddet livløs ud af brændende lejlighed på Carl Medingsvej i det centrale Skælskør.
Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 3.53 og da de nåede frem til stedet mødte der dem en røgfyldt lejlighed, hvor det brændte voldsomt i køkkenet.

I lejligheden fandt røgdykkerne en livløs 29-årig kvinde, som hurtigt blev bragt ud og kørt til behandling på Slagelse Sygehus.
Ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi er kvinden efterfølgende blevet overført til Rigshospitalet, det oplyser de overfor TV-Øst. Kvindens tilstand er endnu ukendt.

Branden i lejligheden er efter alt at dømme startet i en gryde i køkkenet, som hurtigt har udviklet sig til en voldsom brand.
– Branden har været voldsom. Det har været en meget varm brand. Alt er smeltet fra halvanden meters højde og opefter, siger Michael Gravgaard indsatsleder ved Slagelse Brand og Redning til TV-Øst.

De øvrige beboere i ejendommen blev under branden evakueret, men de skulle eftersigende alle have kunnet vende hjem igen, da der ikke skulle være sket skade på de øvrige lejligheder i ejendommen.

/112news/
Denne artikel er set2733gange.