TV: Voldsom brand i industribygning i Korsør

Korsør: En voldsom brand brød søndag ved 14.30 tiden ud i de gamle “Basta” bygninger på Lilleøbakken i Korsør og branden var så voldsom, at der hurtigt måtte tilkaldes assistance fra nabo byen Slagelse.

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 14.22 og da de ankom til stedet, brændte det voldsomt i en nedlagt kontorbygning til virksomheden Basta, og branden bredte sig hurtigt til en større lagerhal, som kontorbygningen var bygget sammen med.
Der gik dog ikke lang tid før brandvæsnet måtte sande, at det var en vanskelig opgave at slukke branden som løb inde i taget, og der blev derfor tilkaldt en ekstra sprøjte fra Korsør, samt tankvogn, sprøjte, samt en stigevogn fra Slagelse, i forsøget på at slukke ilden.

– Det er en meget omfattende brand, og vi kæmper lige nu med, at forhindre branden i at sprede sig yderligere, men vi forventer først branden er helt slukket engang i morgen formiddag, det sagde indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning til 112news tidligere på dagen.
Kort før klokken 19 søndag aften, var også Beredskabsstyrelsen blevet tilkaldt til branden, hvor de assisterede med en sprøjte, tankvogn, samt en redningskran, men omkring klokken 1 natten til mandag, kunne borgere i byen berette på Facebook, at branden atter var blusset op, og flammerne kunne ses fra den anden side af byen.

Hvordan branden er startet vides ikke, men politiets indsatleder på stedet, kunne oplyse til 112news, at de har en stærk formodning om branden er påsat, da der ikke er aktive el-installtioner på stedet, eller andet som umiddelbart ville kunne have startet branden.
Der skulle angiveligt have været mange forsøg på ildspåsættelse på stedet gennem den sidste tid, som dog er blevet slukket med ildslukkere, så der ikke har været behov for brandvæsen, men denne gang lykkedes det altså, det oplyser kilder på stedet overfor 112news.dk.

/112news/
Se alle billederne fra branden i galleriet herunder. Foto. Lasse Antonsen – LA-Pressefoto.

« 1 af 38 »
Denne artikel er set10538gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar