Unge kastede med sten og kom i slagsmål

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Onsdag klokken 20.40 ringede en 45-årig mand til politiet og oplyste, at en gruppe unge mænd i alderen 15 – 20 år havde kastet med sten mod hans ruder i huset på Marievangsvej i Slagelse, og at han efterfølgende havde været i slagsmål med dem.

LÆS OGSÅ: Unge skabte uro på valgsted i Slagelse.

Politiet sendte flere patruljer til stedet, men de unge mennesker var forsvundet fra stedet. Den 45-årige mand forklarede til politiet, at han havde siddet og set tv, da han hørte stenkast mod ruderne, hvorefter han var gået ud på vejen, hvor en gruppe unge iført fodboldtøj befandt sig.

LÆS OGSÅ: Iskold 18 årig nægtede at udlevere ejendele til gaderøvere.

I første omgang gik gruppen efter noget verbalt skænderi, men pludselig vendte fire af de unge tilbage og overfaldt den 45-årige mand, hvorefter det udviklede sig til slagsmål mellem den 45-årige og de fire unge mænd. Den 45-årige mand fik dog rimeligt godt fat om halsen på den ene af de unge mænd, som alle tog benene på nakken, da de så, at flere naboer også kom til undsætning.

LÆS OGSÅ: 15 årig pige slog betjent i hovedet

Politiet runderede i området og kørte en tur forbi skadestuen for at se, om den unge mand, som var blevet taget fat om halsen, eventuelt var der, men uden held.Denne artikel er set2768gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar