TV: Voldsom brand i lejlighed på Motalavej i Korsør

Korsør: Beboerne i en opgang på Motalavej 33 i Korsør, måtte sent torsdag aften evakueres, da der var udbrudt brand i en lejlighed på første sal.

Det var en beboer i opgangen, som først havde hørt et brag, hvorefter der havde lugtet kraftigt af røg, og brandvæsnet blev derfor tilkaldt.
Ved brandvæsnets ankomst til adressen, blev det hurtigt konstateret at der var en voldsom brand i en lejlighed på første sal, og alle beboerne blev derfor hurtigt evakueret.

Da man ikke vidste om der var nogen i lejligheden, blev der hurtigt indsat 2 røgdykkerhold i lejligheden, men heldigvis var der ingen hjemme og branden blev hurtigt slukket.

En enkelt beboer måtte efterfølgende en tur på skadestuen for et tjek for røgforgiftning, men skulle ikke være kommet noget alvorligt til.
Hvordan branden er opstået vides ikke, men politiet kan hverken be- eller afkræfte om branden kan være påsat, men det vil en nærmere brandundersøgelse af lejligheden vise.

Lejligheden har fået store skader efter branden, hvor to rum er mere eller mindre udbrændte, mens resten af lejligheden er svært sod skadet, det oplyser indsatsleder Henrik Vibits fra Slagelse Brand og Redning til 112news.dk.

/112news/
Se hele videoen fra branden i klippet herunder. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk
Se alle billederne fra branden i galleriet herunder.

« 1 af 26 »
Denne artikel er set5563gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar