TV: Voldsom brand i affaldsoplag hos Miljøcenter Audebo

Voldsomt så det ud, da der lørdag udbrød brand hos Miljøcenter Audebo i Svinninge ved Holbæk, og røgen kunne ses langt derfra. Foto. Rolf Larsen – Netavisen Sjælland.




Svinninge: Midt- og Vestsjællands Politi fik modtog lørdag klokken 17.44 en melding via 112 om, at der var udbrudt brand i et større affaldsoplag hos en privat virksomhed på Hagesholmvej i Svinninge ved Holbæk.

Det skriver Midt og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse lørdag aften.

Ved brandvæsnets ankomst til stedet, brændte det voldsomt i nogle bunker med træ affald, som derfor gav branden god næring, ligesom en stor røgsøjle stod op fra stedet, som kunne ses langt derfra.




Røgen fra branden skønnedes dog ikke at have været giftig, så der har ikke været fare eller gener for beboerne i området omkring brandstedet, ligesom trafikken heller ikke blev påvirket af branden, det oplyser politiet i pressemeddelelsen.

Årsagen til branden kan være selvantændelse, da lignende brande er set selvantændt, og politiet mener derfor ikke på nuværende tidspunkt, at der skulle være tale om en påsat brand, oplyser de i pressemeddelelsen.

/112news/




Se alle billederne fra branden i galleriet herunder. Foto. Rolf Larsen – netavisen-sjaelland.dk

« af 13 »




Denne artikel er set9043gange.