TV: Savnet 17-årig: Hjælpeorganisation bistod med hunde i eftersøgningen af Emilie

Korsør: Den 17-årig Emilie Meng har i dag været forsvundet på 6 døgn, siden hun natten til søndag i sidste uge, skiltes med sine 2 veninder på Korsør st, efter de var kommet med toget fra en bytur i Slagelse, og siden har ingen altså set den 17-årig, som heller ikke har givet sikre livstegn fra sig.

I dag bistod en humanitær hjælpeorganisation så i eftersøgningen, hvor de deltog med op mod 20 trænede hunde, som hver i sær har afsøgt forskellige områder, som blev kordineret af en kontaktperson på Comwell Grand Park Hotel i Korsør.
Om eftersøgningen har givet nogle afgørende spor i sagen, har det ikke været muligt at få bekræftet, men hundende havde dog arbejdet hårdt hele dagen, på steder de ikke ville oplyse om, af frygt for at eventuelle spor for hunden ville blive ødelagt, hvis folk begyndte at trampe rundt i de områder, var meldingen fra en af deltagerne.

Imorgen vil så den populære gruppe “Missing People” så bistå med en større gruppe mennesker og hunde, som atter vil finkæmme steder i byen, i håbet om at finde den 17-årig pige.
Politiet har dog allerede udtalt overfor flere medier, at som dagene går svinder håbet om at finde hende i live mere og mere, og de derfor er bekymret for om der enten er sket en ulykke eller en forbrydelse, men en ting er dog sikkert, de mange frivillige agter ikke at gi op, før pigen er fundet.

Også et hold både med dykkere har idag været på vandet, hvor store dele af havnen mm, er blevet gennemgået endnu engang, men dette skulle heller ikke have givet nogen resultater, det oplyser holdet bag i et Facebook opslag, hvor de samtidig siger, at de var klar igen, hvis der måtte komme noget konkret at gå efter.

/112news/
Denne artikel er set5525gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar