TV indslag: Natteravne sætter fokus på skolebørns trafiksikkerhed

Korsør: De lokale natteravne i Korsør sætter nu fokus på skolebørnenes trafiksikkerhed, ved at opsætte trafikspejle ved skarpe sving nær byens skoler og institutioner, samt uddeling af reflekser, og søndag blev det første spejl så opsat ved Baggesensskolen i centrum af Korsør.




Ideen til opsætning af trafikspejle i byen, kommer efter at flere skolebørn har været ved at blive kørt ned, og midlerne til spejlene kommer fra firmaet bag som har sponseret lidt, mens natteravnene selv har måttet betale resten af pengene, men de savner dog opbakning og midler fra Slagelse Kommune, som de dog er i dialog med omkring projektet, det siger Benjamin Erichsen fra Natteravnene i Korsør til 112news.dk

De vil nu arbejde på at få opsat flere spejle i byen, som blandt andet i krydset Havnegade – Nygade, hvor der tilbage i april måned skete et alvorligt færdselsuheld, hvor en kvinde blev ramt og røg ind under en teleskoplæsser, og Benjamin mener at et trafikspejl i krydset formentlig kunne have forhindret ulykken.




Natteravnene i Korsør blev stiftet for godt 2 år siden af en gruppe lokale ildsjæle, som gennem en længere periode havde læst om problemer med byens unge på Facebook, som skulle have svinet og ødelagt ting forskellige steder i byen, og de besluttede derfor at starte en afdeling af natteravne i byen, som kunne gå rundt og se til de unge og forsøge at løse problemerne gennem dialog.

Dette er i mellemtiden blevet til godt 50 medlemmer, hvoraf ca. 30 er aktive, som så forsøger at være på gaden fredag, lørdag, søndag, samt i ferier og helligdage, hvor de unge vil være at finde i byens gader.




Udover gåturene rundt omkring i byen i de sene nattetimer, arrangere de også ture og aktiviteter for byens børn og unge, ligesom de hjælper de unge med at komme i job og holde dem ude af kriminalitet og stoffer, som de bruger meget tid på at lære de unge er noget skidt og noget man skal holde sig fra.

Der er et stort behov for natteravnene i byen, og de kan derfor altid bruge flere medlemmer, siger Benjamin til 112news.dk, som håber der vil komme flere til i fremtiden, og de på den måde kunne gøre endnu mere for byens unge.

Du kan læse mere om Natteravnene i Korsør på deres Facebook side ved at klikke her

/112news/




Se alle billederne i galleriet herunder. Foto. Nicolaj Svensson – 112news.dk

« af 19 »




Denne artikel er set9399gange.