TV: Forsvundne Emilie – Politiet og Søværnet undersøger søer og havn

Korsør: Den nu 18-årige Emilie Meng fra Korsør har nu været forsvundet i 5 uger, og siden hendes forsvinden har mange frivillige deltaget i eftersøgningen af pigen, dog uden spor, men nu intensiverer politiet eftersøgningen, som har fået assistance fra Søværnet, til at undersøge søer i byen, samt havnen.
Mandag formiddag intensiverede politiet eftersøgningen af Emilie, da de fik assistance fra Søværnet, som gennem mandag formiddag har undersøgt havnebassinet, hvor 2 gummibåde med sonarudstyr, har gennemsejlet havnen, hvor der også blev tjekket under Halsskovbroen som kortvarigt måtte åbnes, det skriver bt.dk

Også i Bregnemosen ved Tårnborgvej er der iværksat en større undersøgelse, hvor søen bliver gennemgået med en gummibåd, men da Bregnemosen er en større sø beliggende i et naturområde, og med en dybde på 2,5 meter og en sigtbarhed på nær 0, så er det ikke den nemmeste opgave, som forventes at vare dage endnu.
– Vi afsøger fortsat de steder, vi vurderer, det kan være relevant at lede. Hun har jo været væk længe nu, men der er desværre ikke noget nyt at berette, det siger efterforskningsleder ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen til bt.dk.

Det er stadig et mysterium hvad der er blevet af Emilie, som forsvandt fra Korsør Station klokken 4 om morgenen søndag den 10. juli, og siden har ingen set pigen, ligesom der trods de mange eftersøgninger, hvor alt i byen er blevet vendt og drejet, er der altså fortsat ikke dukket noget spor op i sagen, som kan bringe politiet nærmere en opklaring.

/112news/
Fotograf. Lasse Antonsen - 112news.dk

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk
Denne artikel er set7803gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar