TV: Færdselsuheld: Bil brød i brand og føreren sporløst forsvundet

Vemmelev: Sent torsdag aften blev politi og redningsmandskab kaldt ud til et solo-uheld lige ud for adressen Slagelse Landevej 131, hvor en bil var kørt af vejen og landet mellem nogle træer, hvor bilen så brød i brand.




Da redningsmandskabet og politiet ankom til stedet, var bilen allerede fuldstændig omspændt af flammer, mens føreren af bilen var sporløst forsvundet, og da man frygtede han kunne være blevet slynget ud af bilen, og derved ligge forkommen et sted, blev der hurtigt iværksat en eftersøgning af personen.

Da man havde tjekket marker og krat, samt træerne i området nær bilen uden og finde nogen personer, valgte man at tilkalde en hundepatrulje så hundene evt. kunne finde personer som var i bilen, ligesom der blev tilkaldt et droneberedskab, som kunne gennemsøge området fra oven med et varmesøgende kamera.




Som timerne skred frem og der stadig ikke var spor af personen fra uheldet, begyndte politiet at mistænke personen kunne være blevet samlet op, hvilket da også blev bekræftet hen af de tidlige morgentimer, da man via registreringsnummeret på bilen havde fundet frem til en person, som i løbet af natten var blevet indskrevet på skadestuen i Odense med mindre knubs.

Der var tale om en 21-årig mand fra Odense, og da det ikke er normalt man flygter fra et færdselsuheld, bad politiet skadestuen om at udtage en blodprøve, så det kan afklares om manden havde drukket eller taget stoffer inden ulykken.




– Vi har hørt fra vidner, at bilen kom kørende meget stærkt.  Nu tager vi stilling til, om manden skal sigtes for at køre i påvirket tilstand. Der er jo normalt en grund til, at man forlader et uhelds-sted på den måde, siger vagtchefen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Tidlig fredag morgen kunne Fyns politi anholde den 21-årige mand som var flygtet fra uheldet, og som politiet formoder, må være samlet op af en anden bil, som har kørt ham til Odense Universitetshospital hvor han blev behandlet for sine overfladisk skrammer.




Ifølge kilder på stedet var bilen kommet kørende ad Slagelse Landevej, hvor den pludselig undviger, formentlig en kat, hvorefter føreren mister herredømmet over bilen, som ryger ud over en grøft og lander mellem nogle træer, hvor den så brød i brand, men hvordan føreren er sluppet væk uden nogen har set det er stadig en gåde.

/112news/




Denne artikel er set5607gange.