TV: CL Finale – Unge fejrede finalen på Motalavej i Korsør

Korsør: Det blev til et brag af en fest for de unge på Motalavej i Korsør lørdag aften, da deres favorithold Real Madrid, sikrede sig deres 11 pokal i Champions League finalen.

Omkring 23 tiden lørdag aften samledes omkring 50 unge mennesker på gaden på Motalavej i Korsør, hvor de med højt musik og tudende bilhorn marcherede gennem gaden, for at fejre sejren i CL finalen.
Det hele foregik stille og roligt med højt humør, og omkring klokken 24 gik de alle atter hver til sit, efter en lille time med slagsange og musik i gaden, hvor den lokale bybus, da også fik et par slagsange med på vejen.

Politiet lagde da også vejen forbi, hvor de hurtigt blev mødt af den glade gruppe unge, som dansede og sang omkring patruljerne, som dog også hurtigt forlod kvarteret igen.
Du kan se hvordan det gik for sig da politiet ankom i videoen herunder. Privat foto.
Det var Ronaldo der sikrede Real Madrid sejren i finalen over holdet Atletico Madrid i lørdagens finale kamp, og med en 6-4-sejr efter straffespark blev Ronaldo matchvinder, og Real hentede derved sin 11. pokal i mesterholdenes turnering, mens Atlético stadig må kigge langt efter den første, det skriver Ekstra Baldet.

/112news/
Denne artikel er set3931gange.

Like og del:

Kommentar

Kommentar